Hjemmelagde snadder

PROTEINSTAVER

Denne oppskriften er egentlig beregent på rundstykker, men etter at hundene smakte og likte det veldig godt tenkte jeg at de passet velidg fint til dem og 🙂 Det er bare 4 ingredienser du trenger : 4 dl havre . 4 egg .1 stor beger cottage cheese , jeg brukte av den magre typen. 2 ts bakepulver.

Bruk en stavmikser og miks sammen egg , cottage og bakepulver til du får en jevn  røre. Ha i havre og miks til det er finmalt . Deigen skal være fast nok til å forme staver. Det er noe klissete så det kan være greit å ha vann på hendene når du skal forme dem.

Stekes i 180 grader i varmluft til de er gyldene.

 

REVEBOLLER

Dette var en vellykket eksperiment som var supergodt for tobente og 🙂

Alt du trenger er 500 gram karbonadekjøttdeig (5 prosent fett.) og 2 dl havre. Ha havren og karbonadekjøttdeig i en bolle og bland godt med hendene. Kokk opp vann i en kjelle, når vannet har kokt setter du platen på lavest varme. Form småe boller og la de trekke i varmtvann i ca 30 min 🙂 Bollene blir faste men saftige.

Reveboller

 

TØRKEDE EPLER

Hundene elsker tørkede epler. Det er veldig sjekt å ha i ett glass som ett alternativt til andre godbiter eller for å ha en anderledes godbit. Jeg kutter eplene i sotre biter så det blir litt tyggemotstand.

2015-09-25 20.18.33