Prosjekt filtet hundeseng

I kveld har jeg og Linnea startet ett lite prosjekt som viste seg å være større enn vi håpet. Tok 5 timer men vi fikk det till.karingSiden Misa har startet sin røyteperiode delux bestemte jeg meg får å bruke ulla hennes i detaljer på sengen. Var så helldig å få noen gammle karrer av en arbeidskollega , en stor takk til Ingeborg :).

colors

Og slik ble den 🙂 ett hjerte med Misas egen ull.

unnamed (2)

Ett lite øyeblikk vurderte jeg å gi opp hele prosjektet , jeg har filtet før men denne ble tung å jobbe med. Linnea var ivrig og kjempe flink til å sette inn mønster så da måtte vi bare prøve litt mer. Ble mye lettere når vi fant ut at vi trengte mer såpe i vannet.

unnamed (1)unnamed

Og resultatet ble ikke så verst 🙂 

1 tanke på “Prosjekt filtet hundeseng

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..