Doffen og Petter på besøk

Våknet i dag av mobilen som plinget, det var Petter og Doffen som var på vei til Drammen. Litt trøtt så jeg ut av vinduet og da hadde det endelig kommet snø! Som en liten unge fortet jeg meg opp av sengen slang på meg jakke og bukse over pysjen og fortet meg ut med to kjempe glade hunder og en kjapp tur ute i hagen for om ikke lenge skulle vi ut i skogen å gå en deilig tur. Det ble en kjempekoselig tur i nydelig vær med godt selskap av Petter med Doffen og Monica med sine jenter. Det ble ikke så bra bilder i snøværet men jeg har lagt ved noen .

Nå er det familieselskap her hjemme. Ønsker alle en fortsatt fin søndagskveld

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..