Dårlig natt med syk hund

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe her, og mye har skjedd i mellomtiden. Blant annet har Luna blitt Dansk Champion, Misa 3 beste tispe på dogs4all på nordisk vinner dagen. Misa har gått på flyball-kurs og ellers er vi aktive med agility. Mye annet på gang, men alt får dere ikke vite 🙂

I natt ble det en lang og slitsom natt. Luna begynte med oppkast i går kveld og ikke har hun fått noe nytt som hun skulle bli dårlig av.

Greit nok med oppkast men når hunden blir klissvåt av sitt eget spytt og både øyne og nese renner konstant så blir jeg litt urolig. Hun ble utover kvelden slapp og det tok ikke slutt med siklingen. Man kunne se at hun stadig prøvde å svelge.

Rundt 12 var jeg så trøtt av jeg gikk og la meg med Luna. Våknet da 2 og dyna var gjennomvåt 😦 . Luna måtte ut og det var sikkert ikke behagelig å ligge i en våt seng.

Enda en gang måtte jeg stå opp med henne da hun tydeligvis var plaget og ville ut igjen. Nå ble jeg rett og slett skremt. Eneste jeg ga de i går som noe ekstra var en kyllingklo  til hver , dette har de fått før og Misa ble ikke dårlig.

Tror jeg våknet over 7 ganger i natt

Fatter ikke hva denne siklingen kan komme av, også dette at øynene  og nesen rant mye har jeg aldri opplevd.

Men på morgenen når vi skulle stå opp var dyna tørr og Luna virket ganske normal .

Nå blir det husvask og så får man se om man skal gidde å gå ut i handlekaoset og kjøpe de siste julegavene. Noe er sendt i posten allerede 🙂

Ønsker alle en riktig god søndag

2 tanker på “Dårlig natt med syk hund

  1. det høtest ut som hunn har hatt en alergisk reaksjon på et eller annet. jobbet på en gård der ei ku sto å siklet å pustet tungt. det viste seg at hun var alirgisk mot eple det sto nokre tre i beitet .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..