Påskeutstilling

Super stolt av lille snuppa mi Falinn av Revehjerte som ble Bir junior og Bir på påskeutstillingen i Letohallen med flott kritikk. Hadde en kjempefin dag med flere Lundehundvenner og ikke minst var det flott å kunne se Bronn av Revehjerte som har blitt en stor og fin gutt. Dette var hans første utstilling. Han fikk VG med fin kritikk .Eier har gjort en fantastisk fin jobb. Han viste seg fint og var veldig trygg i ringen . Totalt 9 voksne og 2 valper  påmeldt. Dommer Antonio Di Lorenzo Italia

FB_IMG_1459848568227 (1)2016-03-27 10.10.54

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..