En fin helg med blandede følelser

Lørdag var det tid for NKK Bø, noe jeg hadde sett frem til . Treffe kjente folk og hvis vi var heldige få med storcertet hjem. Mye hygge og latter før vi skulle in i ringen. Resultatet kunne ikke vært bedre for oss. Det ble 3 beste tispe og cert på Falinn . Litt over to år og er nå nord jw15  dansk svensk norsk og nordisk champion .

NKK Bø

Falinn NKK Bø. Dommer Hans Algrem

Men det var ikke alt jeg gledet meg til. Søndag dro de siste små. Jentene ❤❤. Det ble stusselig stille hjemme og tomt etter at Dasher dro. Vixen får jeg heldigvis treffe ofte. Håper hun blir en god konkurrent i ringen når hennes tid er inne . Jeg kan trøste meg med at alle valpene fikk gode hjem og jeg har fått oppdateringer på at de trives og det er det viktigste for meg.  Savner de utrolig mye ❤❤💙💙

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..