En flott helg i Kristiansand

Denne helgen har muttern og jeg  tilbragt sammen med Gimli og familie ute på Rivenes Leirsted.  Vi har hatt det utrolig hyggelig og jentene har nesten blitt vant med båt (døpt til Jølle av meg 🤣 ).

Gimli Av Revehjerte skulle på sin aller første utstilling på nkk  Kristiansand . Var jo veldig spent siden det kanskje ikke var det smarteste stedet å starte med både en enorm folkemengde og støy inne i hallen, vi møtte opp tidlig så han skulle bli litt husvarm. Endelig var det hans tur som førstemann i ringen og jeg ante ikke hvordan dette skulle gå.

Med mye jobbing for å holde kontakten og fokuset vekk fra alt annet som skjedde rundt oss fikk jeg vist han så godt jeg kunne . Gutten fikk HP og ble BIR valp.

Løvheims Ratatosk ble 3.. beste tispe med res CACIB.  Ljomalinn Av Revehjerte Excellent og andre junior. Vixen Av Revehjerte Excellent og tredje junior.  Dommer Åse Jacobsen

Jon Harald hadde lyst å gå med Gimli på gruppefinalen, noe jeg ble veldig glad for da jeg selv kunne se på og knipse bilder før mobilen ble helt tom for batteri 😁.

Og følelsen var helt fantastisk når norsk Lundehund ble ropt opp til en fjerde plass i gruppa 💙 gruppedommer Linda Kjelsrud.

Jon Harald og Gimli Av Revehjerte BIG 4

Vill takke familien Bergland for en hyggelig helg og dere andre som var til stede for en hyggelig dag i Kristiansand.

Båten Jølle sørger for å frakte oss til land

 

1 tanke på “En flott helg i Kristiansand

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..